Susannah Skiethen

Susannah Skiethen néven írom a történeteimet, ami a valódi nevemből alkotott álnév. 2019. óta vagyok a Book Dreams Kiadó szerzője
1981-ben születtem, horoszkópom szerint az Ikrek jegyében.
Alap- és középfokú iskoláimat szülővárosomban végeztem, majd felsőfokú tanulmányaimat Veszprémben folytattam a Tanárképző Karon, ahol 2005-ben szereztem tanári diplomát.
Gyerekkorom óta imádom a könyveket, már akkor is a szerelmes regények álltak az érdeklődésem középpontjában. Tizenévesen kezdtem el írni, kezdetben leginkább novellákat és verseket. Maradtam a romantikus zsánernél, hiszen én is meglehetősen érzelmes lélek vagyok, így nem meglepően szerelmes regényeket írok.
Komolyabban csak néhány évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni írással. 2016-ban Olive Green írói álnéven megjelent gyermekeknek szóló versikés-kifestő könyvem, amihez a gyermekeim adták az ihletet. A gyerekeknek szóló versek megjelenésével egyidőben kezdtem bele első regényem megírásába, de csak pár évvel később (2019.) érett meg a történetem arra, hogy felkerestem vele a kiadót, aki azóta is egyengeti utamat.
Az elmúlt egy év alatt két regényem és egy novellám jelent meg a Book Dreams Kiadó gondozásában. Harmadik könyvem is hamarosan megjelenik, negyedik regényem készülőben. Mind romantikus műfajban íródott történetek.
Szívhez szóló írásokat olvashattok tőlem, teli érzelemmel, némi sejtelmes erotikával fűszerezve és egy kevés bonyodalommal megtűzdelve.

 

Eddig megjelent és készülőben levő könyveim:

1. Hogyan tovább? – Együtt veled 1. (2020. Book Dreams Kiadó)
„A mesékben minden olyan egyszerű. Van a hercegnő, aki álmodozik a hercegről a fehér lovon, majd néhány kisebb kaland után meg is érkezik hozzá. Aztán szerelembe esnek és boldogan élnek míg meg nem….”
Hope a saját bőrén tanulja meg, hogy a szerelem nem olyan, mint a mesékben.
Boldogan él párjával San Franciscóban, amikor kényelmesnek hitt élete, és harmonikusnak gondolt kapcsolata egyik pillanatról a másikra összeomlik. A sors váratlanul egy titokzatos idegent sodor elé, akibe szó szerint belebotlik. A férfi új reményeket ébreszt a lányban, miközben az ő múltja is bonyodalmakat sejtet. Megannyi akadályt kell leküzdeniük, hogy együtt lehessenek. Vajon a kettőjük közötti vonzalom elég erős hozzá? Mi történik, ha váratlanul egy régi szerelem is felbukkan az életükben?
Szerelem, csalódás, küzdelem a sorok között. Létezhet számukra happy end?
„Tudod milyen az, amikor a lelked elveszít egy darabot, de jön valaki ismeretlenül, és elkezdi összerakni?”

2. Második esély – Együtt veled 2. (2020. Book Dreams Kiadó)

„…a szerelem illúzió, amit a heves vágyakozás vált ki, amikor annyira sóvárogsz valaki után, hogy majd' belepusztulsz, hogy megkapd.”

Edward Cooper szentül hiszi, hogy a szerelem nem létezik. Visszatér Miamiba, hogy beindítsa
saját vállalkozását és rendezze a múltbéli sérelmeit a nővel, aki majdnem elérte nála a lehetetlent.
Dawn fenekestül forgatta fel Eddie addigi kényelmes életét, azonban csalódást okozott a férfinak.
De vajon jár nekik a második esély?
A sors váratlanul az útjába sodorja a kiismerhetetlen Lisa-t, aki a folyamatos elutasításával felkelti
a férfi érdeklődését. Csakhogy a lány ellenállásának komoly oka van, ami Eddie-nek nehéz
kihívást jelent. Lisának lesz elég bátorsága, hogy rendbe tegye az életét és helyet adjon benne a
férfinak?
A két nő a feje tetejére állítja Eddie elképzelését a szerelemről, de vajon az ő tetteit csak a vágy
vezérli? Melyik lány nyeri el a bizalmát, hogy végül feltárja neki a szívét?
Még több szenvedély és romantika a sorok között.

3. Rád találtam – Együtt veled novella (2020. Book Dreams Kiadó)

A mesékben sem minden olyan egyszerű. Ha találkozol is a hercegeddel, a sors biztosan az utatokba gördít néhány jól megtermett akadályt, amelyek leküzdése bizony nem mindig könnyű, mégis, ha együtt vívtok meg a problémákkal, a végén boldogan élhettek, amíg meg nem…





4. Liberty Land – A menedék (várható 
megjelenés: 2021., Book Dreams Kiadó)


Madison Harper az őt ért csalódások elől Dallasba menekül, ahol úgy gondolja, talán megtalálhatja a megérdemelt boldogságot, azonban élete ott is megfeneklik. Nagyapja kérésére egy év távollét után visszatér a családi birtokra, Liberty Land-re, ahol a múlt árnyai újra kísérteni kezdik.
Egy baleset következtében a sors az útjába sodorja Dereket, aki mogorvasága és folyamatos elutasítása ellenére is vonzza a lányt. A férfi saját élete viszontagságai elől keres menedéket a birtokon, ahol kettejük élete összefonódik. Szüntelenül igyekszik ellenállni Maddie vonzerejének, ahogy a lány is küzd az érzéseivel, amit a felbukkanó exvőlegény, Drew csak továbbbonyolít, hiszen nem hagyja elfelejteni a múltját.
Maddie és Derek napról napra közelebb kerülnek egymáshoz, de az életüket övező titkok megnehezítik a boldogsághoz vezető utat.
Vajon elég erős a kötelék, ami összefűzi őket, hogy legyőzzék az eléjük gördülő akadályokat?
Fordulatos és szenvedélyes szerelmi történet a bizalomról és a veszteségekről.
„A lelkem olyan, mint a kiszáradt föld, ami a megmentő vízcseppre áhítozik. Te vagy a nyári zápor, ami a tikkasztó hőségben akkor érkezik, amikor a legnagyobb szükség van rá, mert éltet, táplál és erőt ad, megmenti a haldokló lelkem.”

Elérhetőségeim:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése