Ivády Orsolya

1981. november 26.- án születtem Mezőkövesden, Ivády Orsolya néven. Gyermekkorom legszebb éveit egy borsodi kis falucskában, Egerlövőn töltöttem a három testvéremmel és a szüleimmel.
Gyerekként sokat sportoltam, tagja voltam az irodalmi körnek és a templomi kórusnak. 2 évig még zongorázni is tanultam.
2005-ben költöztem fel Budapestre. Ez az időszak elég meghatározó volt az életemben. Ekkor jöttem össze a párommal, akivel 2010-ben össze házasodtunk. Még ebben az évben megszületett a kisfiam, 2013-ban pedig a kislányom.
Már gyerekként is nagyon szerettem olvasni, nemcsak a kötelező olvasmányokat, hanem Rejtő Jenőt, Lőrincz Lászlót, de persze nem hiányozhatott a polcról Stephen King, Robin Cook vagy éppen Danielle Steel.
Az írás gondolata már tiniként is foglalkoztatott. Több novellát, kisebb történetet, mesét írtam. Majd sok-sok év kihagyás után a Sabrina története kezdett megfogalmazódni bennem 2017-ben. Végleges formáját 2019-ben kapta és így is jelent meg az Ágenda Kiadó gondozásában.


Sabrina ​egy fiatal, ambíciózus lány, akit mind testileg, mind lelkileg megviselt a vőlegényével való szakítás. A hosszú gyógyulás után, egy év kihagyással tér vissza munkájához és ekkor találkozik ismét Leventtel, a legjobb barátai fiatal és jóképű unokatestvérével. A vonzalom megvan, de Sabriye az őt ért sérelem miatt hárítja a férfi közeledését. A férfinak nincs könnyű dolga, de elhatározta, hogy lebontja Sabrina maga köré épített bástyáját. Próbálkozásai sikerrel járnak, mert egy szép napon megtörik a lány ellenállása, ugyanis rá kellett jönnie, hogy fülig beleszeretett a jóképű és kedves fiúba. Felhőtlen boldogságukat a lány volt vőlegénye, Adim, és Levent volt menyasszonyának, Pelinnek visszatérése árnyékolja be. A két ex mindent megtesz, hogy a fiatalokat elválassza. Nem riadnak vissza még a mocskos ügyletektől sem. Vajon sikerül a tervük? Szembe tudják állítani Leventet és Sabrinát egymással? Vagy a szerelmük képes lesz minden akadályt legyőzni? Izgalmas és fordulatos események sorozata következik be Sabrina életében….

A következő könyvem 2020-ban jelent meg Utolsó kívánság címmel. Ez a könyv hamarosan megújult formában, de változatlan tartalommal nyomtatásban is meg fog jelenni.

Norah Sullivan kétgyermekes családanya. Egészen addig, míg ki nem derült súlyos betegsége, boldog családi élete volt. Van két gyönyörű lánya, sikeres a szakmájában… Egyetlen sötét folt van az életében, hogy a férjével, Eddel megromlott a kapcsolata. Így Norah, barátnője segítségével vette fel a harcot a súlyos betegség ellen teljes titokban.
Három év kemény küzdelem és egy rakás kezelés után az orvos közli a szomorú hírt: nem lehet megmenteni. És csakhogy az élet még kegyetlenebb legyen, aznap bejelenti a férje, hogy el akar válni.
Mit tehet egy nő, feleség, édesanya ilyen helyzetben? Norah igyekszik a lehető legjobb döntést hozni. Felveszi a harcot a betegséggel mindennek dacára. Vajon sikerül legyőznie a gyilkos kórt?
Jelenleg két könyvön dolgozok, de rengeteg ötlet van még a fejemben, amit szeretnék megvalósítani.

Ivády Orsolya szerzői oldal

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése